Schaars en De Jong met Oranje naar Duitsland

6 juni 2006, 10:44

Marco van Basten heeft Stijn Schaars en Nigel de Jong uit voorzorg toegevoegd aan zijn selectie. Beide spelers sluiten dinsdag aan bij de selectie van Oranje en gelden als mogelijke vervangers van de geblesseerden Sneijder, Jaliens, Cocu en Van der Vaart. Schaars behoorde nog nooit eerder tot de groep van Van Basten, terwijl De Jong niet meer in beeld was sinds hij Ajax in de winterstop verruilde voor het Duitse Hamburger SV.

Schaars en De Jong zijn in beeld gekomen omdat Oranje afgelopen zondag tegen Australië forse personele schade opgelopen heeft. Van Bronckhorst, Sneijder en Cocu raakten geblesseerd, waarbij vooral het laatstgenoemde duo er redelijk slecht aan toe is. Beide spelers klaagden maandag nog altijd over veel pijn. Bovendien is ook Rafael van der Vaart nog altijd niet helemaal fit. De middenvelder van Hamburger SV sukkelt al maanden met zijn enkel en heeft de afgelopen dagen niet mee kunnen trainen.

Oranje vertrekt dinsdagmiddag vanuit Amsterdam per vliegtuig naar Duitsland voor het komende WK. De 23-jarige Schaars, die afgelopen zondag als aanvoerder van Jong Oranje nog het jeugd-EK in Portugal wist te winnen, zal zich vervolgens melden in het spelershotel. De Jong reist vanuit zijn adres in Noord-Duitsland direct door naar Hinterzarten, dat gelegen is in het Zwarte Woud.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen