[DUITSLAND] Steun voor Bosz, keepersproblemen voor Bayern

11 december 2017, 12:53

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Duitsland op een rijtje.

- Steun voor Bosz

Ottmar Hitzfeld heeft het opgenomen voor de ontslagen Peter Bosz. "Dortmund heeft betere verdedigers nodig. Een coach moet goede spelers tot zijn beschikking hebben. Er is gewoon meer kwaliteit nodig", vindt het clubicoon. (ANP)

- Ruthenbeck baalt enorm

1. FC Köln maakte na het ontslag van Peter Stöger tegen SC Freiburg een uitstekende indruk in de Bundesliga. Maar de 3-0 voorsprong die de ploeg pakte, was aan het einde uiteindelijk toch verdwenen: 3-4. "Heel bitter, want we hebben het goed gedaan", vond de coach, die zag dat opponent Freiburg twee strafschoppen kreeg in de extra tijd. "Maar uiteindelijk verloren we omdat we deze intensiteit niet konden volhouden." (Kicker)

{image[321121][right-half][]}- Keeperproblemen voor Bayern

Bayern München speelde afgelopen weekend tegen Eintracht Frankfurt met de 36-jarige Tom Starke in het doel. Manuel Neuer is geblesseerd, Sven Ulreich haakte in de warming-up af en ook talent Christian Früchtl was niet fit. De keepersproblemen nemen daardoor grote vormen aan, vindt Jupp Heynckes, die steun krijgt van het bestuur. Bayer-goalie Bernd Leno is een van genoemde opties om het probleem op te lossen. Opvallend genoeg is de Duitse topclub op het gerucht ingegaan en heeft het de geruchten ontzenuwd. (Clubwebsite)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen