Vreven ziet vertrouwen bij NAC, Twente zonder Tighadouini

11 december 2017, 16:51

Het duel tussen NAC Breda en FC Twente van dinsdagavond is het treffen tussen de nummer vijftien en de hekkensluiter van de Eredivisie. De club uit Enschede staat na speelronde vijftien op de laatste plaats, maar kan bij winst in Breda over NAC heen op de ranglijst.

Vreven ziet vertrouwen groeien bij NAC

NAC speelde in het laatste competitieduel met 1-1 gelijk tegen Willem II. Trainer Stijn Vreven was met name tevreden over het spel van zijn ploeg in de laatste wedstrijden. "We zijn de laatste duels veel dominanter aan de bal en creëeren genoeg kansen. Nu hoop ik dat we dat morgen kunnen doorzetten en ook kunnen omzetten naar punten", zegt hij op de clubwebsite.

Wint NAC in eigen huis van Twente, dan zet het de Tukkers op zes punten achterstand. "We zien ook zeker waar hun zwakke punten liggen en gaan daar dan ook op inspelen. We spelen de laatste wedstrijden veel comfortabeler aan de bal en hebben, mede door het pakken van punten, meer vertrouwen", stelt Vreven. "Maar natuurlijk heeft Twente de gedachte om tegen ploegen als ons punten te pakken. Dit wordt dan ook een wedstrijd waar ik veel van verwacht."

FC Twente mist Tighadouini in Breda

Voor Adnane Tighadouini komt het duel tegen NAC Breda nog te vroeg. "Hij heeft na zijn blessure ook vanmorgen weer getraind. De wedstrijd van morgen is voor hem nog te kort dag. Adnane zal deze hele week trainen en is dan beschikbaar voor zaterdag", laat Gertjan Verbeek weten op de website van FC Twente. Stefan Thesker zit wel weer bij de selectie. Hij keert terug van een schorsing.

Twente verloor dit weekend van ADO Den Haag en heeft slechts drie dagen om de knop om te zetten. "Het grootste deel van de spelersgroep zit nog in de herstelfase en het is afwachten hoe de spelers zich fysiek en mentaal herstellen", zegt Verbeek, die beseft hoe belangrijk het treffen met NAC is. "De ogen zijn gericht op NAC. We spelen tegen een directe concurrent en dat is voor ons een nieuwe kans. Bij winst ga je over NAC heen, daar zetten we op in." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen