Van den Brom verwacht mooi voetbal, PEC wil aanvallen

11 december 2017, 19:25

John van den Brom kijkt uit naar de wedstrijd tegen PEC Zwolle die dinsdagvond op de rol staat: de wedstrijd tussen de twee verrassingen in de Eredivisie. De oefenmeester verwacht een mooie én een koude wedstrijd in Overijssel. "Maar dat hoort ook bij de tijd van het jaar."

Over de omstandigheden die ervoor zorgden dat niet alle ploegen in actie kwamen deze Eredivisiespeelronde, wilde Van den Brom niet te veel kwijt. "We hebben door de sneeuw een beetje moeten improviseren. We zijn uitgeweken naar het verwarmde trainingsveld bij het stadion. Voor dinsdag verwacht ik weinig sneeuw en dus ook een prima veld in Zwolle."

Het mag dan weliswaar koud worden, Van den Brom, die weer kan beschikken over Stijn Wuytens die terugkeert van zijn schorsing, kijkt uit naar de ontmoeting. "AZ en PEC zijn twee ploegen die bovenin meedraaien, de nummer twee en vier. Beide clubs laten goed voetbal zien en zijn bezig aan een goede serie."

PEC wil aanvallen tegen AZ

Ook bij PEC Zwolle moest maandag eerst afgerekend met een besneeuwd veld, maar de voorbereiding verliep goed.  "We hebben ons prima kunnen voorbereiden. We begonnen een half uurtje later met trainen, maar we hebben wel goed getraind. Ik denk dat het een heel leuke wedstrijd gaat worden", zegt Kingsley Ehizibue tegenover PEC Zwolle TV

De speelwijze van PEC gaat ook tegen de nummer twee van de Eredivisie niet veranderen. "Wij hebben geen ploeg die inzakt. We willen zelf ook aanvallen en zullen AZ gaan bestrijden zoals we dat bij iedereen doen. We gaan vroeg druk zetten en vanuit balbezit proberen om kansen te creëren", aldus doelman Diederik Boer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen