Ajax O19 ziet kans tegen PSG, Nitra onbekende voor Feyenoord

11 december 2017, 21:41

Waar alle Eredivisieclubs al uitgeschakeld zijn in Europa, geldt dat niet voor de jeugdteams van Ajax en Feyenoord. Beide elftallen zijn nog actief in de UEFA Youth League. Ajax 019 werd maandag in de loting gekoppeld aan Paris Saint-Germain terwijl het hoogste jeugdteam van Feyenoord FC Nitra treft.

Ekkelenkamp

Jurgen Ekkelenkamp was redelijk tevreden nadat PSG uit de koker kwam. "Paris Saint-Germain vind ik wel een leuke tegenstander. Het is een grote club, maar ik denk dat het ook een team is waartegen we wel kans maken", zegt de middenvelder op de website van Ajax. "Ik vond ze tegen Bayern München niet heel sterk. Het een fysieke ploeg, maar ze verloren met 3-1 van Bayern München."

Wehrmann

Voor Feyenoord was het Slowaakse FC Nitra een enigszins onbekende tegenstander. "Eerlijk gezegd ken ik FC Nitra niet echt, maar ik heb inmiddels wat informatie opgezocht. Ze hebben dit seizoen wel vrij gemakkelijk het Domestic Champions path overleefd, dus het zal zeker geen slechte ploeg zijn", reageerde aanvoerder Jordy Wehrmann op de clubkanalen van de Rotterdammers. "Het is een mooie uitdaging en er liggen zeker kansen voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen