Stam ziet Reading voorsprong verspelen tegen Cardiff

11 december 2017, 23:10

Reading FC heeft maandagavond in het Championship met 2-2 gelijkgespeeld tegen Cardiff City. De ploeg van manager Jaap Stam kwam op een 2-0 voorsprong, maar gaf het in de slotfase volledig uit handen. Reading staat na 21 wedstrijden op plek veertien.

Reading is na de goede prestaties van afgelopen seizoen aan een minder jaar bezig in het Championship. Ook maandagavond wist de ploeg van Stam niet te winnen. Er leek weinig aan de hand voor de thuisploeg toen er na zestien minuten de voorsprong op het scorebord stond na een eigen doelpunt van Callum Paterson. Modou Barrow verdubbelde de voorsprong vier minuten voor rust.

Na rust was Reading echter een stuk minder en in de slotfase kreeg de club het deksel op de neus. Met nog zeven minuten te spelen tekende Joseph Bennett voor de aansluitingstreffer. In blessuretijd maakte Lee Tomlin er vervolgens nog 2-2 van. Het betekende het derde gelijkspel in vijf wedstrijden voor Reading. Nederlanders Leandro Bacuna en Joey van den Berg speelden overigens beiden negentig minuten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen