Lazio voelt zich bestolen: "Dit is de vierde keer op rij"

12 december 2017, 10:46

Lazio Roma begint enigszins af te haken in de Italiaanse titelstrijd, die tot dusver bijzonder spannend te noemen is. Met Stefan de Vrij in de basis werd er maandag pijnlijk met 1-3 verloor van Torino. Na afloop was het kamp-Lazio woedend op de arbitrage.

Uitgerekend topschutter Ciro Immobile kreeg aan de kant van Lazio een rode kaart, voor een kopstoot aan het adres van Nicolas Burdisso. Dat vond trainer Simone Inzaghi een belachelijke beslissing, net als dat Lazio later in het duel geen strafschop kreeg. "De beelden zijn duidelijk", zei Inzaghi tegen Mediaset Premium. "Ik kan de eerste helft wel gaan analyseren, maar de tweede helft werd beslist door de scheidsrechter."

Voor Lazio, dat vijfde staat, is de remise slecht nieuws. Het had namelijk kunnen profiteren van de gelijke spelen van de topvier. "We hadden het gevoel dat we konden winnen, maar voor de vierde week op rij zijn we besloten. Dit is een reeks incidenten die je tot nadenken aanzet. Iedereen heeft dit kunnen zien. Na duels als deze ga je bijna denken aan een complot. Dat wil je eigenlijk niet doen, want dit is de mooiste sport van de wereld. Maar na wedstrijden als deze… De beslissingen worden altijd in het nadeel van een bepaald team genomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen