Heracles: Duarte breekt kuitbeen, ook Vd Buijs uit roulatie

12 december 2017, 13:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Twee fikse tegenvallers voor Heracles Almelo. De huidige nummer tien van de Eredivisie kan voorlopig geen beroep doen op Lerin Duarte en Dario van den Buijs, zo heeft de club dinsdag wereldkundig gemaakt. Beide spelers zijn geveld door fysieke ongemakken.

Lerin Duarte viel zaterdag tegen AZ al voor rust geblesseerd uit en blijkt zijn kuitbeen te hebben gebroken. Hij kan daardoor dit kalenderjaar niet meer in actie komen. Dario van den Buijs is eveneens uitgeschakeld tot de winterstop. De verdediger heeft last van een fikse liesblessure. "Het zit ons wat dat betreft even niet mee", reageert trainer John Stegeman.

De coach baalt van de blessure. "Het waren twee ongelukkige momenten in een wedstrijd, Lerin krijgt een schop en Dario glijdt uit, leveren twee behoorlijke blessures op. Dat is voor ons en voor die jongens zelf heel vervelend. Gelukkig komen Wout Droste, Brahim Darri en Robin Pröpper er weer aan. We zullen iedereen nodig hebben in de komende twee weken, waarin we nog vier belangrijke wedstrijden spelen." 

Donderdag neemt Heracles het thuis op tegen Sparta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen