Faber: "Als we durf en lef tonen, hebben we kans op resultaat"

12 december 2017, 15:39

In de sneeuw behaalde FC Groningen afgelopen zondag een 2-2 gelijkspel bij Roda JC en dat was niet het resultaat waar trainer Ernest Faber op voorhand op had gehoopt. De coach van de nummer twaalf van de Eredivisie hoopt nu woensdag drie punten te pakken, als PSV op bezoek komt. Hij ziet kansen voor zijn team.

PSV gaat aan kop, maar kreeg afgelopen zondag een rechtste directe van Ajax (3-0). Faber verwacht niet dat de tegenstander van morgen heel aangeslagen zal zijn, maar ziet toch kansen voor zijn team. "Het is een mooie club met goede spelers en zijn niet voor niets de koploper. Maar ook tegen PSV zullen we ruimtes gaan krijgen. Als wij weer durf en lef tonen, dan hebben we zeker kans op een resultaat. PSV zal geduldig z'n kansen afwachten en heeft iets recht te zetten na de 3-0 nederlaag tegen Ajax", beseft de hoofdtrainer.

Faber, die hetzelfde elftal als tegen Roda gaat opstellen, wil met zijn ploeg nog de nodige punten pakken voor de winterstop. "Dit is de eerste van nog drie wedstrijden tot de winterstop en die reeks willen we goed afsluiten. We willen met een goed gevoel de winterstop in kunnen, om in januari ook weer met een goed gevoel op te starten. We zullen ook in mindere wedstrijden punten moeten pakken en wat stabieler moeten worden. Morgen zal de start van de wedstrijd bepalend zijn en daarnaast de vorm van de dag. We zullen in ieder geval vanaf het begin goed bij de les moeten zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen