FC Utrecht - Feyenoord nu op 24 januari, Sparta - Vitesse eerder

12 december 2017, 16:39

Voor de afgelopen weekend afgelaste wedstrijden is een nieuwe speeldatum gevonden. FC Utrecht en Feyenoord moeten hun duel in halen op woensdag 24 januari om 20.00 uur, terwijl Sparta - Vitesse een week eerder afgewerkt wordt op dinsdag 16 januari om 20.00 uur.

Daarmee lijkt de KNVB te hebben voldaan aan de wens van Erik ten Hag om de spelers van zijn elftal vakantie te gunnen. "Snel na de winterstop inhalen zou ik onverstandig vinden. Onze jongens zijn vorig seizoen lang doorgegaan en als eersten weer begonnen. Ze hebben ook vakantie nodig", zo sprak Ten Hag eerder tegenover Het Algemeen Dagblad. Daarmee doelde de trainer op de Europa League-voorrondes, waardoor het seizoen voor FC Utrecht al in juli volop bezig was.

Ook voor de afgelaste Jupiler League-duels is er een datum gevonden. Jong Ajax - FC Den Bosch wordt dit jaar nog ingehaald, namelijk op maandag 18 december om 20.00 uur. FC Oss - NEC en Jong AZ - SC Cambuur staan nu geprogrammeerd op maandag 15 januari, eveneens om 20.00 uur.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen