Chelsea wint eenvoudig, goal Janmaat helpt Watford niet

12 december 2017, 22:54

Chelsea heeft zich prima hersteld van het zwakke optreden afgelopen weekend bij West Ham United (1-0 nederlaag). Huddersfield Town werd door de regerend kampioen met 0-3 aan de kant gezet. In Londen leek Daryl Janmaat lange tijd de held te worden voor Watford, maar op bezoek bij Crystal Palace ging het in de slotfase compleet fout en werd er met 2-1 verloren.

Huddersfield Town - Chelsea 1-3

Chelsea kende geen al te lastige avond op bezoek bij de promovendus. Nadat al vroeg een doelpunt van Pedro Rodríguez was afgekeurd, was het na goed twintig minuten wel raak. Op aangeven van Willian tekende Tiemoué Bakayoko voor de 0-1. Willian maakte vervolgens nog voor rust al de tweede en dus was de wedstrijd eigenlijk al voor rust. Chelsea kon het na de pauze op het gemakje af, zeker nadat Pedro al snel voor de derde tekende nadat een afvallende bal voor zijn voeten terechtkwam. Huddersfield deed in de slotfase nog wel terug, via Laurent Depoitre maakte het nog een eretreffer. 

Crystal Palace - Watford 2-1

Het was heel snel raak voor Watford. Richarlison gaf voor en Daryl Janmaat was er bij de tweede paal als de kippen bij om de 0-1 binnen te werken. De Nederlander was ook in verdedigend opzicht belangrijk voor zijn ploeg door na een halfuur een inzet van Christian Benteke van dichtbij te blokken. Een minuut later schoot Scott Dann ook maar rakelings naast. Na rust had Watford het lang beter onder controle, al moest het nog wel een scrimmage overleven. Een rode kaart voor Tom Cleverley in de slotfase gooide echter alles overhoop. Palace zette aan en dat resulteerde in de gelijkmaker van Bakary Sako. Luttele minuten later sleepte James McArthur zelfs nog de zege uit het vuur. Crystal Palace staat door deze knappe comeback voorlopig niet meer laatste in de Premier League.

Overige uitslag:

Burnley - Stoke City 1-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen