Douala verruilt Portugal voor Engeland

6 juni 2006, 11:30

Rodolph Douala speelt de komende twee seizoenen voor Middlesbrough. De Britse club bereikte al eerder een akkoord met de Kameroener, maar het wachten was nog op het moment dat ook de onderhandelingen met Sporting Lissabon afgesloten konden worden. Dat is inmiddels het geval, waardoor niets de transfer meer in de weg kan staan.

Naar verluidt betaalt Middlesbrough ongeveer drie miljoen euro voor de 27-jarige Douala, die inmiddels al in Engeland is voor een medische keuring. De Kameroener zal nog deze week zijn handtekening zetten onder een vierjarig contract bij de Britse middenmoter, die dit seizoen nog de finale van de UEFA Cup bereikte. 

Overigens zal Douala zeker niet de laatste aankoop van Middlesbrough voor komend seizoen zijn. De club is ook in onderhandeling met Robert Huth en Oguchi Onyewu. Eerder legde de ploeg ook George Boateng langer vast. De Nederlander had een aflopend contract, maar verlengde zijn verbintenis tot medio 2009. Ook Jerrel Hasselbaink staat nog altijd onder contract bij Middlesbrough.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen