Van der Gaag: "Het valt even allemaal samen bij Ajax"

13 december 2017, 14:13   Bijgewerkt: 13 december 2017, 15:32

Mitchell van der Gaag denkt dat zijn elftal klaar is voor het duel met Ajax. Tegen PEC Zwolle (1-2 nederlaag) zag de oefenmeester aanknopingspunten waardoor zijn ploeg het de Amsterdammers moeilijk kan maken. "Ik zag weer de dingen waardoor we aan het begin van dit seizoen goed waren."

Tegenover RTV Rijnmond keek de coach vooruit naar het treffen met Ajax. De vraag of het duel doorgaat, wat het afgelopen weekend bij veel wedstrijden lang onzeker was, is ditmaal geen issue. "Het dak zal wel dicht zijn. Dus dan spelen we sowieso. Al vond ik het veld tegen PSV er niet al te best uitzien, maar daar heb je mee te maken."

Tijdens dat duel zag de coach ook dat Ajax een uitstekende indruk maakte tegen PSV. "De laatste vier duels maken ze negentien doelpunten. Dat geeft aan hoe ze ervoor staan. Vertrouwen geeft een boost. Het valt nu allemaal samen bij hen. Tegen Ajax moet je altijd scherp zijn, in deze vorm helemaal."

Dat moet Excelsior wel gaan doen zonder middenvelder Luigi Bruins. Hij heeft nog altijd last van hamstringklachten. Ook Khalid Karami (griep en enkel) en Stanley Elbers (geschorst) zijn er in elk geval niet bij in de Amsterdam Arena. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen