Spoorboekje: Romero gaat tekenen bij PSV en NEC mag weer

15 december 2017, 07:45

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 15 december.

Nieuws

- Romero wordt definitief van PSV

De zaakwaarnemer van Maximiliano Romero heeft donderdagavond tegenover Het Eindhovens Dagblad bevestigd dat zijn pupil vrijdag een contract zal tekenen. De aanvaller komt voor een bedrag van ongeveer 10 miljoen euro (inclusief variabele componenten) over van Vélez Sarsfield en tekent tot en met 2023.

- Hoe is het met Wöber?

Bij Ajax viel Maximilian Wöber geblesseerd uit tegen Excelsior met een op het eerste oog zware knieblessure. De Amsterdammers kunnen een meevaller gebruiken, aangezien tegen AZ komend weekend sowieso de geblesseerde Nick Viergever en Daley Sinkgraven en geschorste Joël Veltman ontbreken. Het lijkt echter een utopie voor de Oostenrijk om dit duel te halen.

- Vooruitblik op het Eredivisie-weekend

De ene speelronde van de Eredivisie zit er nog niet op of we rollen alweer de volgende in. Met de trainers wordt er vooruitgeblikt op speelronde zestien. Daarin is de topper AZ - Ajax zonder twijfel het meest aansprekende affiche, maar ook de stadsderby Sparta - Feyenoord spreekt tot de verbeelding. Verder is het de vraag hoe PSV zich denkt te herstellen van twee duels zonder winst in vier dagen tijd. 

Wedstrijd

NEC - Helmond Sport - Jupiler League (20.00 uur)

NEC Nijmegenaren speelde afgelopen week niet vanwege de winterse weeromstandigheden. Vrijdagavond mag het eindelijk weer in actie komen. Thuis tegen Helmond Sport moet het haar koppositie met verve zien te verdedigen. Achtervolger Fortuna Sittard kan bij een misstap van de Nijmegenaren namelijk bovenaan komen te staan.

Voetbal op tv

20.00 uur: De voetbalschakelshow, FOX Sports 1, schakelen tussen alle hoogtepunten van Jupiler League

20.00 uur: NEC - Helmond Sports, FOX Sports 3, live verslag van het Jupiler League-duel

20.30 uur: Borussia Mönchengladbach - Hamburger SV, FOX Sports 2, live verslag van het Bundesliga-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen