Kashia: "We merken nu hoe zwaar het seizoen werkelijk is"

14 december 2017, 22:23

Geen bekervoetbal meer en ook Europese avontuur voor Vitesse zit erop. Dat betekent dat er nog maar achttien wedstrijden in het verschiet liggen voor de Arnhemmers en dan eventueel nog de play-offs. Maar misschien is het niet eens zo erg voor de ploeg dat er voorlopig alleen maar Eredivisie-voetbal op he programma staat.

"We merken nu hoe zwaar het seizoen werkelijk is", vertelt Guram Kashia tegenover De Gelderlander. "Een groepsfase in Europa is voor Vitesse een nieuwe gewaarwording. We wisten dat we voor de winterbreak de schade moesten beperken. Dat gaat met hangen en wurgen."

De aanvoerder verwacht na de jaarwisseling dan ook een stijgende lijn te zien. "Wij vallen straks terug in het ritme van één wedstrijd per week. In de winter kunnen we uitrusten. Ik ben ervan overtuigd dat onze kwaliteiten dan bovendrijven. Wij worden na de winter veertig procent beter."

Toch is er flink wat frustratie bij de fans. "Die is in de spelersgroep echt niet minder. Er staat nu heel veel druk op het duel met FC Twente. Maar bij Vitesse is dus géén sprake van een crisis. Stap uit de emotie en heb geduld. We zijn nog niet eens halverwege de competitie", aldus Kashia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen