Vreven krijgt weinig bijval in Zeist: "Ontoelaatbaar gedrag"

15 december 2017, 07:54

Stijn Vreven lijkt niet te hoeven hopen op een strafvermindering nadat hij in de wedstrijd tegen FC Twente scheidsrechter Siemen Mulder agressief benaderde. De aanklager betaald voetbal legde hem een schorsing van drie wedstrijden waarvan één voorwaardelijk op. De NAC-trainer ging daar niet mee akkoord.

Tijdens de tuchtzitting in Zeist van donderdagavond hoefde Vreven echter op weinig begrip te rekenen. De aanklager betaald voetbal noemde Vreven zelfs 'een recidivist die agressief en ontoelaatbaar gedrag vertoont', zo schrijft het Algemeen Dagblad. Vrijdagochtend om 10.00 uur krijgt Vreven te horen of hij inderdaad een schorsing tegemoet kan zien.

Vreven sprak in zijn pleidooi de aanklager tegen. "De beelden bewijzen dat de verklaringen niet kloppen. Ik vertoon geen agressief gedrag en moet door niemand worden tegengehouden. Het is pure emotie." De Belg had Gianluca Nijholt opgeroepen als spelersgetuige. "Het is niet terecht dat de scheidsrechter direct begint: 'rot op, je wordt weer geschorst'. Dat was het eerste wat Mulder zei. Dat kan niet, vind ik", verklaarde de NAC-middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen