Keizer vreest voor Wöber: "Last van zijn knie en heup"

15 december 2017, 08:18

Marcel Keizer vreest dat hij aanstaande zondag in de Noord-Hollandse derby tegen AZ geen beroep kan doen op Maximilian Wöber. De verdediger viel in de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Excelsior uit met een knieblessure. Ook Siem de Jong moest vroegtijdig naar de kant.

Keizer is bang dat Ajax Wöber wel een tijdje kwijt is. Vrijdag wordt de Oostenrijker verder onderzocht. "Hij lag net met een brace om zijn knie in de kleedkamer", zegt de trainer in gesprek met FOX Sports. "Hij had last van zijn knie en heup. Of hij er definitief niet bij is kunnen we nog niet zeggen. Maar ik denk wel dat we een streep door het duel met AZ kunnen zetten." Over de blessure van De Jong was Keizer positiever gestemd. "Ik denk dat dat wel goed gaat komen. Maar als ik Max zo zag liggen, dan denk ik van niet." 

De trainer van Ajax was ook kritisch over de staat van het grasveld in de Johan Cruijif ArenA. Dit omdat Wöber geblesseerd raakte na een glijpartij. "Misschien dat het met de warmte door het dichte dak had te maken. Dat moeten we nakijken. Het zag er in ieder geval niet lekker uit. Als team dat het spel maakt zijn we gebaat bij een goed grasveld", aldus Keizer, vond dat de uitslag tegen Excelsior hoger op had kunnen lopen. "Ik zie mijn team elke wedstrijd beter voetballen. We creëren veel, maar moeten nog wel dodelijker worden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen