Vreven twee duels geschorst wegens 'agressief gedrag'

15 december 2017, 13:30

Het beroep van Stijn Vreven tegen zijn schorsing van drie wedstrijden waarvan één voorwaardelijk heeft niets uitgehaald. Na de zitting in Zeist van donderdagavond heeft de aanklager betaald voetbal besloten om de straf te handhaven.

Vreven moet aanstaande zaterdag tijdens de uitwedstrijd van NAC tegen sc Heerenveen vanaf de tribune toekijken. Ook een week later, wanneer zijn ploeg het thuis opneemt tegen FC Utrecht, mag de trainer nog niet op de bank plaatsnemen. Eerder dit seizoen miste Vreven al de wedstrijd tegen Excelsior, nadat hij tijdens het treffen met Heracles Almelo commentaar leverde op de arbitrage.

De NAC-trainer was na afloop van de wedstrijd tegen FC Twente woest op scheidsrechter Siemen Mulder nadat zijn ploeg in de slotfase een strafschop werd onthouden. De tuchtcommissie vond tijdens de zitting dat er sprake was van 'agressief gedrag'. Op de persconferentie na afloop liet Vreven vervolgens nogmaals zijn onvrede blijken. "We speelden tegen twaalf man. We verliezen deze wedstrijd door hem", sprak de trainer.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen