Cocu: "Proberen te herstellen met goed voetbal"

15 december 2017, 15:17

PSV leed de afgelopen twee wedstrijden puntenverlies en heeft daardoor nog vijf punten voorsprong op nummer twee Ajax. Phillip Cocu hoopt dat zijn ploeg er tegen ADO Den Haag zaterdag weer staat en daarnaast initiatiefrijk voetbal laat zien.

PSV won de afgelopen weken een aantal keer door een late treffer, maar moest er tegen FC Groningen zelf één incasseren. "De bal viel voor ons net verkeerd. Een aantal keer is dat andersom geweest. Het is heel belangrijk om zaterdag te reageren met een overwinning", stelt Cocu op de website van PSV. "We hebben wel een tikje gehad. Verliezen kan een keer, zeker in een topwedstrijd, maar daarna moet je een reactie geven."

Zaterdag ontvangt PSV ADO Den Haag, dat in goede vorm verkeert en momenteel knap achtste staat. "Ze hebben een goede selectie met speler die wat ervaring en bagage hebben. Daarnaast zullen ze vertrouwen hebben gezien de recente prestaties. Het is daarnaast een ploeg die uitgaat van eigen kracht, dat verwacht ik zaterdag ook."

De trainer hoopt dat de supporters van PSV ondanks de mindere week ook tegen ADO achter de ploeg blijft staan. "Dat maakt indruk op tegenstanders en helpt tegelijkertijd het elftal. Zo kunnen wij met goed voetbal ons proberen te herstellen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen