[Buitenland] Remise bij terugkeer Berizzo, superinvaller Boavista

15 december 2017, 23:26

De terugkeer van Eduardo Berizzo in de dug-out van Sevilla is vrijdagavond niet opgefleurd met een overwinning. In duel met Levante viel er geen enkel doelpunt. In Portugal won Boavista in de Primeira Liga met moeite op bezoek bij Pacos de Ferreira, mede dankzij superinvaller Mateus Galiano.

Sevilla -  Levante

?Sevilla heeft in de Primera Division dure punten laten liggen in de strijd om de bovenste plekken. Bij de terugkeer van Eduardo Berizzo op de bank, hij voelde zich na zijn operatie aan prostaatkanker weer goed genoeg om de leiding te hebben over zijn ploeg, kwam de formatie uit Andalusië niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen de nummer vijftien van de Primera Division. Zodoende laat Sevilla de kans liggen om op gelijke hoogte te komen met Real Madrid. Bij de bezoekers deed Enes Ünal de hele wedstrijd mee.

Pacos de Ferreira - Boavista

?Het had er lang schijn van dat Boavista puntverlies zou oplopen bij de nummer veertien van de Portugese competitie. Awer Mabil had de thuisploeg na vier minuten op voorsprong geschoten en die stand stond tot de 62ste minuut op de borden. De ervaren invaller Mateus Galiano maakte een minuut na zijn entree op het veld echter de gelijkmaker. Dat was al zijn derde goal tijdens een invalbeurt dit seizoen. De aanvaller zag vervolgens hoe Raphael Branco een kwartier voor tijd de winnende maakte: 1-2.