Mazraoui maakt wederom deel uit van de Ajax-selectie

16 december 2017, 13:47

Vanwege de volle lappenmand bij Ajax heeft Noussair Mazraoui wederom een plekje gekregen in de wedstrijdselectie van Ajax. De rechtsachter debuteerde tegen Excelsior in de wedstrijdselectie van de Amsterdammers en is ook zondag in Alkmaar van de partij.

Dat maakt Ajax bekend op de eigen website. Zoals verwacht keert Lasse Schöne terug in de selectie na een schorsing. Hij zal zondag tegen AZ de aanvoerdersband dragen. De ziekenboeg van Ajax is momenteel overvol, aangezien Nick Viergever, Daley Sinkgraven, Amin Younes, Vaclav Cerny, Benjamin van Leer Max Wöber en Joël Veltman (schorsing) er niet bij kunnen zijn. Het treffen begint zondag om 14.30 uur.

De 19-koppige selectie is als volgt: Andre Onana, Kostas Lamprou, Matthijs de Ligt, Luis Orejuela, Mitchell Dijks, Damil Dankerlui, Deyovaisio Zeefuik, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Carel Eiting, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Siem de Jong, Noussair Mazraoui, David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Kasper Dolberg, Justin Kluivert, Dennis Johnsen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen