Larsson komt met excuses: "Heb het niet goed aangepakt"

16 december 2017, 14:10   Bijgewerkt: 16 december 2017, 14:35

NEC kende gisteren dankzij het 1-1 gelijkspel tegen Helmond Sport en het verliezen van de koppositie een miserabele avond in De Goffert. Het gedrag van de enige doelpuntenmaker aan Nijmeegse zijde, Jordan Larsson, maakte het geheel er niet veel beter op. Hij werd na zijn gelijkmaker naar de kant gehaald en was daar duidelijk niet over te spreken.

Larsson tekende eigenhandig voor de openingstreffer, maar moest al in de 55ste minuut plaatsmaken voor Anass Achahbar. Na zijn wissel maakte hij verbaal en non-verbaal duidelijk hoe hij er over dacht. "Ik had mijn frustratie anders moeten uiten. Dat heb ik niet goed aangepakt. Het gebeurde in de emotie. Ik had het team nog graag willen helpen met een doelpunt", biedt hij in gesprek met De Gelderlander zijn excuses aan.

De aanvaller was na afloop verder wel aardig te spreken over zijn eigen optreden, maar laakte het zwakke verdedigen van zijn ploeg. "Ik ben tevreden over mijn doelpunt. We kregen daarna ook nog genoeg kansen. Maar aan het begin van de tweede helft gaven we het te makkelijk weg. We stonden te slapen en niet voor het eerst. Dat is geen goede trend", analyseert hij de teleurstellende wedstrijd.

Doordat Fortuna Sittard wel 'gewoon' won, werd NEC onttroond als trotse koploper in de Jupiler League. Volgens Larsson is er echter nog geen enkele reden tot paniek in Nijmegen."We doen er alles aan om terug te komen aan de top. We hebben daar ook de kwaliteit voor", sloot de 20-jarige aanvaller zijn terugblik op een vervelende avond nog wel enigszins positief af.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen