Dortmund wint ook tweede wedstrijd onder Stöger

16 december 2017, 20:41

Borussia Dortmund heeft zaterdagavond de tweede wedstrijd onder Peter Stöger gewonnen. 1899 Hoffenheim werd nipt met 2-1 verslagen. Christian Pulisic maakte in de slotfase de winnende treffer voor Dortmund, dat daardoor naar plek drie stijgt.

In de beginfase waren de beste kansen voor Dortmund. Zo ging een schot van Andrey Yarmolenko net naast. Toch keek de thuisploeg na de eerste helft tegen een achterstand aan. Mark Uth zorgde na 21 minuten spelen voor de openingstreffer. De oud-speler van Heracles Almelo en sc Heerenveen schoot na een goede aanval raak.

Na rust werd Dortmund in het zadel geholpen. Een overtreding van Stefan Posch op Tarmolenko leverde Dortmund een penalty op. Pierre-Emerick Aubameyang schoot vanaf elf meter de gelijkmaker binnen. Lange tijd leek het duel in 1-1 te gaan eindigen, maar in de slotfase kwam Dortmund goed weg. Pulisic maakte de 2-1 en zorgde er zo voor dat Stöger ook zijn tweede duel als trainer van Dortmund wint.

Door de winst maakt Dortmund een flinke sprong op de ranglijst. De club stijgt namelijk naar plaats drie, hoewel RB Leipzig daar zondag nog overheen kan wanneer het wint of gelijkspeelt tegen Hertha BSC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen