Valencia lijdt dure nederlaag op bezoek bij Eibar

16 december 2017, 20:54

Valencia moet de titelaspiraties voorlopig even in de ijskast zetten. De nummer twee van de Primera División verloor zaterdagavond met 2-1 van middenmotor Eibar. Wanneer koploper FC Barcelona zondag wint van Deportivo La Coruna loopt het gat tussen de ploegen op naar acht punten.

Bij Valencia ontbrak sterkhouder Simone Zaza wegens een schorsing terwijl de Portugees Gonçalo Guedes het duel miste door een blessure. De nummer twee van de Primera División had het lastig op bezoek bij Eibar. Na een doelpuntloze eerste helft was het de thuisploeg die op voorsprong kwam. Takashi Inui opende de score.

Lang kon Eibar niet van de voorsprong genieten. Enkele minuten later toonde Zaza-vervanger Santi Mina zijn waarde. Hij tekende op aangeven van Andreas Pereira voor de gelijkmaker. Valencia slaagde er echter niet in om zich daarna te ontdoen van Eibar. Drie minuten voor tijd werd het zelfs 2-1 voor de thuisploeg. Joan Jordán maakte de winnende treffer.

Valencia moet daardoor vrezen dat het verschil met koploper FC Barcelona oploopt naar acht punten. Daarnaast kan Atlético Madrid bij winst op Alavés plek twee overnemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen