Twee mooie goals als enige hoogtepunten in Enschede

16 december 2017, 22:39

FC Twente heeft zaterdagavond tegen Vitesse zijn vijfde punt gepakt onder leiding van trainer Gertjan Verbeek. Beide ploegen maakten er in de Grolsch Veste een armetierige vertoning van, met de uiteindelijke 1-1 uitslag als logisch gevolg. De enige hoogtepunten van de wedstrijd waren de bijzonder mooie doelpunten: de 1-0 van Fredrik Jensen na een fraaie individuele actie en de gelijkmaker van Mason Mount uit een knap genomen dropkick.

Na deze bevlieging van Jensen trok FC Twente zich terug voor eigen doel en liet het de bal aan Vitesse. Jos Hooiveld had nog het geluk dat zijn onnodige balverlies niet werd afgestraft door Milot Rashica, maar na een half uur viel de gelijkmaker alsnog. Mount kreeg de bal voor zijn voeten en joeg deze met een knappe dropkick tegen de touwen. Meer viel er echter niet te beleven.

De tweede helft was vergelijkbaar met de eerste, maar dan zonder mooie doelpunten. Vitesse probeerde wederom tevergeefs om een opening in de Twente-verdediging te vinden, terwijl de thuisploeg het vooral van standaardsituaties moest hebben. Rashica probeerde het tweemaal met een afstandspoging, maar doelman Joël Drommel reageerde om beide gevallen uitstekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen