Torres redt Atlético Madrid tegen laagvlieger Alavés

16 december 2017, 22:45

Atlético Madrid heeft zaterdagavond een late overwinning geboekt op Alavés. De ploeg van Diego Simeone leek lange tijd tegen puntenverlies aan te gaan lopen, maar won dankzij Fernando Torres alsnog. Daardoor neemt Atlético plek twee over van Valencia.

Atlético Madrid had het lastig tegen de laagvlieger. De thuisploeg controleerde de wedstrijd weliswaar, maar kansen creëren ging moeilijker. De mogelijkheden waren er wel. Zo ging een schot van Saúl Ñíguez net naast het doel en had Alavés-doelman Fernando Pacheco een goede redding in huis op de omhaal van Koke.

Ook na rust eenzelfde spelbeeld. Pas in het laatste kwart van de wedstrijd lukte het Atlético eindelijk om te scoren. Op aangeven van Sime Vrsaljko was het Torres die de belangrijke 1-0 maakte. Het bleek het enige doelpunt van de wedstrijd. Door de zege gaat Atlético op de ranglijst over Valencia, dat eerder vandaag verloor van Eibar, heen. Het verschil met koploper FC Barcelona bedraagt drie punten, maar de Catalanen komen zondag nog wel in actie tegen Deportivo La Coruna.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen