Fraser: "We zijn op dit moment niet goed genoeg"

17 december 2017, 00:04

Vitesse pakte zaterdagavond op bezoek bij FC Twente een punt (1-1). Ondanks het feit dat de Arnhemmers terug kwamen van een achterstand, was trainer Henk Fraser toch niet tevreden. Hij stelt dat Vitesse de laatste weken niet in goede doen is en kijkt daarbij ook kritisch naar zichzelf.

"Op dit moment zijn we gewoon niet goed genoeg. Ik ben ook niet goed genoeg, dat is de realiteit. En als we eerlijk zijn een Vitesse in goede doen had deze wedstrijd gewonnen", aldus een kritische Fraser tegenover Omroep Gelderland. "We hadden wel de goede intentie, zeker gezien het balbezitpercentage. Dat is niet leidend, maar we hadden dus wel het overwicht."

Toch zegt Fraser het ook van een andere kant te bekijken. "Als je kijkt naar de zelfde tegenstanders vorig jaar in deze periode, dan hebben we nu drie punten meer. Met Europees voetbal in de benen. Maar gevoelsmatig hebben we inderdaad wel het gevoel dat er veel meer in zat, net zoals vanavond, maar we zijn niet bij machte om het naar ons toe te trekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen