Gisteren gemist: PSV boekt zege, Real wint wereldbeker

17 december 2017, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl iedere dag het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdagavond 16 december.

Ronaldo schiet Real Madrid naar wereldbeker

Real Madrid is erin geslaagd om de titel op het WK voor Clubs te prolongeren. Tegen het Braziliaanse Grêmio was een doelpunt van Cristiano Ronaldo genoeg voor de winst. Het betekende de derde wereldbeker voor Real in de clubgeschiedenis.

Napoli nieuwe koploper Serie A door verrassende nederlaag Inter

Napoli is de nieuwe koploper van de Serie A. De club profiteerde van de eerdere nederlaag van Internazionale tegen Udinese. Op bezoek bij Torino boekte Napoli een overtuigende 1-3 overwinning, waardoor de voorsprong op nummer twee Inter twee punten is.

Manchester City rekent overtuigend af met Tottenham Hotspur

Koploper Manchester City slaagde er zaterdag opnieuw in om een topwedstrijd te winnen. In eigen huis werd een overtuigende 4-1 overwinning op Tottenham Hotspur geboekt. Daarmee onderstreept City nog maar eens hoe oppermachtig ze de eerste seizoenshelft waren.

PSV winterkampioen na eenvoudige zege op ADO Den Haag

PSV heeft zaterdagavond in Eindhoven een simpele overwinning geboekt op ADO Den Haag: 3-0. Binnen zeven minuten stond het al op 2-0, nadat Nick Kuipers bij beide goals van Luuk de Jong in de fout ging. De debutant aan de kant van ADO veroorzaakte na 35 minuten ook nog eens een strafschop en daaruit scoorde Marco van Ginkel. Door de zege kroont PSV zich tot winterkampioen.

Tevreden Ronaldo hoopt loopbaan af te sluiten bij Real

Cristiano Ronaldo bezorgde Real Madrid zaterdagavond de wereldbeker. De Portugees maakte de enige treffer van de wedstrijd in de finale van het WK voor Clubs tegen Grêmio. Ronaldo zei het na afloop enorm naar zijn zin te hebben bij Real en hoopt dan ook zijn loopbaan af te kunnen sluiten in Madrid.

Belangrijke uitslagen:

Chelsea - Southampton 1-0

Manchester City - Tottenham Hotspur 4-1

Inter - Udinese 1-3

Torino - Napoli 1-3

VfB Stuttgart - Bayern München 0-1

Borussia Dortmund - Hoffenheim 2-1

Stade Rennes - PSG 1-4

Heerenveen - NAC Breda 1-0

Willem II - PEC Zwolle 2-3

PSV - ADO Den Haag 3-0

FC Twente - Vitesse 1-1

Roda JC - VVV-Venlo 0-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen