Geweldige Babel produceert hattrick voor Besiktas

17 december 2017, 22:41

Ryan Babel heeft zondag weer van zich doen spreken in de Turkse competitie. De Nederlandse aanvaller van Besiktas produceerde vandaag een hattrick tegen Osmanlispor, dat mede door de dadendrang van Babel met 5-1 verslagen werd.

Met Babel in de basis beleefde Besiktas een makkelijke avond. Met een rake kopbal opende hij de score na een halfuur, waarna hij kort voor rust ook nog de 2-0 op de borden zetten. Acht minuten na rust was ook de derde treffer van Babel een feit. Hij kwam op snelheid door en pegelde via de keeper hard raak. Babel staat dit seizoen op negen competitietreffers in zestien duels.

Alvaro Negredo en Cenk Tosun tilden de score in de slotfase nog naar 5-0. Namens de bezoekers maakte Serdar Gurler nog wel de eretreffer. Dankzij de zege staat Besiktas derde, met drie punten minder dan koploper Istanbul BB. Osmanlispor staat vijftiende.