Gisteren gemist: Barcelona wint, AZ baalt van spreekkoren

18 december 2017, 00:30   Bijgewerkt: 17 december 2017, 23:54

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl iedere dag het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondagavond 17 december.

Kaká (35) zet een punt achter zijn imposante loopbaan

De voetballoopbaan van Ricardo Ricardo Izecson dos Santos Leite, beter bekend als Kaká, is verleden tijd. De 35-jarige Braziliaan heeft zondag zijn afscheid als profvoetballer aangekondigd. Orlando City was zijn laatste werkgever, maar de middenvelder is voornamelijk bekend van zijn periodes bij AC Milan en Real Madrid.

Geweldige Babel produceert hattrick voor Besiktas

Ryan Babel heeft zondag weer van zich doen spreken in de Turkse competitie. De Nederlandse aanvaller van Besiktas produceerde een hattrick tegen Osmanlispor, dat mede door de dadendrang van Babel met 5-1 verslagen werd.

Dost is met doelpunt weer belangrijk voor winnend Sporting

Bas Dost heeft andermaal zijn waarde voor Sporting Portugal bewezen. Met een doelpunt heeft de aanvaller bijgedragen aan de 2-0 overwinning op middenmoter Portimonense. Sporting heeft door de thuiszege de koppositie in Portugal steviger in handen gekregen.

Spreekkoren bij AZ - Ajax: "Wij distantiëren ons hiervan"

Het heerlijke voetbalgevecht tussen AZ en Ajax werd zondag ontsierd door het gedrag van een groep AZ-fans. Tijdens het duel in Alkmaar zong een deel van het publiek antisemitische spreekkoren, tot ongenoegen van de club.

Barça kent goede generale, maar arbitrage schuttert weer

We kunnen concluderen dat FC Barcelona klaar is voor El Clásico die volgende week zaterdag op het programma staat in Spanje. De nog ongeslagen koploper van La Liga had in het eigen Camp Nou zondagavond weinig problemen met Deportivo la Coruña: 4-0. Luis Suárez en Paulinho namen de Catalaanse productie voor hun rekening in een duel waarin Barcelona wederom werd benadeeld door de arbitrage.

Belangrijkste uitslagen 

Bournemouth - Liverpool 0-4

Hannover 96 - Bayer Leverkusen 4-4

RB Leipzig - Hertha BSC 2-3 

FC Barcelona - Deportivo la Coruña 4-0

Atalanta Bergamo - Lazio Roma 3-3 

Sporting Portugal - Portimonense 2-0

Olympique Lyon - Olympique Marseille 2-0 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen