Van Stee staat open voor Sparta, Van Gaal kraakt beleid

18 december 2017, 09:41

De trainerspositie bij Sparta is sinds zondag weer open. Trainer Alex Pastoor werd door aanhoudende slechte resultaten de laan uitgestuurd en hoewel Dolf Roks als interim-trainer de honneurs voorlopig waarneemt, moet de club op zoek naar een nieuwe coach. Henk van Stee ziet de job in ieder geval wel zitten.

Van Stee werkte eerder al als coach bij Sparta en is momenteel actief in de amateurtak van de Rotterdammers. Een stap naar het eerste elftal zou dus niet heel verwonderlijk zijn. "Ik weet dat mijn naam al heel lang rondwaart op Het Kasteel", reageert hij bij de NOS. "Als ze denken dat ik een toegevoegde waarde ben, weten ze me te vinden."

Van Stee staat wel open voor een gesprek met de clubleiding. "Jawel, maar dat sta ik voor elke club. Ik heb een jaartje niks gedaan na mijn terugkeer uit Sint-Petersburg en heb wel zin om weer hele dagen met voetbal bezig te zijn", besluit de 56-jarige Rotterdammer.

Van Gaal kritisch

Ondertussen is oud-Spartaan Louis van Gaal kritisch op het beleid van de club. "Ik heb gehoord dat ze al in overleg zijn, dan denk ik: Jezus... Dat kan ook dinsdag of woensdag, dan ben je rustiger en kun alles los zien van de emotie", stelt Van Gaal, die de ellende op Spangen met lede ogen aanziet. "Alle Spartanen moeten bij zichzelf te rade gaan voordat ze weer domme besluiten nemen. Ik ben Spartaan, het was mijn beste club als speler. Het doet pijn om te zien dat de club is afgezakt naar zo'n laag niveau."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen