ErediVisie: hommeles op Kasteel, een nachtmerrie en Bergkamp

18 december 2017, 12:11   Bijgewerkt: 18 december 2017, 14:31

Alle Eredivisie-ploegen kwamen midweeks in actie, maar dat betekende niet dat er afgelopen weekend minder spektakel was op de Nederlandse velden. Integendeel. Zo herstelde Feyenoord zich met een zevenklapper op Het Kasteel, waar Alex Pastoor vervolgens onder de guillotine terechtkwam. Ondertussen beleefde Nick Kuipers een dramatisch debuut en kroop Fredrik Jensen in de huid van Dennis Bergkamp. FCUpdate.nl maakt, zoals elke week, een rondje langs de velden.

Hommeles op Het Kasteel

Een vreselijk debuut

Het jongensboek van Vente

Bergkamp laat zich zien in Enschede

Frederik Jensen

Frederik Jensen

Wat verder opviel

FC Twente-sterspeler Oussama Assaidi viel vrijdag, daags voor het duel met Vitesse waarin Jensen de hoofdrol vertolkte, flauw onder de douche en kon zich daar niets meer van herinneren. Dat maakte het des te opvallender dat hij zaterdag gewoon speelde tegen Vitesse en ook een assist afleverde. "Ik een liefhebber en wil gewoon voetballen", vertelde hij aan FOX Sports. 

{image[323074][right-half][]}Ook het goede optreden van Klaas-Jan Huntelaar tegen AZ viel op. De routinier bewees dat een oude vos zijn streken niet verliest. De spits van Ajax nam een doelpunt voor zijn rekening en versierde op sluwe wijze een penalty. Het heerlijke voetbalgevecht werd dan weer ontsierd door antisemitische spreekkoren. Ondertussen won stuntploeg PEC Zwolle na een 2-0 achterstand met 2-3 van Willem II en boekte Excelsior eindelijk weer eens een zege. Hekkensluiter Roda JC kreeg een dreun van VVV-Venlo en PSV is officieel winterkampioen.  [photo,110878,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen