Vitesse-directeur De Wit 'loopt nergens op vooruit'

18 december 2017, 15:03

Bij Studio Voetbal maakte Henk Fraser zondag de indruk dat zijn huwelijk met Vitesse een aflopende zaak is. De oefenmeester, die met de club vorig seizoen de beker won, liet doorschemeren dat hij na dit voetbaljaar de club gaat verlaten. De directie van Vitesse blijft desondanks rustig.

Fraser liet blijken dat hij niet blij is met RvC-lid Valeri Oyf, die zich in Arnhem nadrukkelijk met de voetbalinhoudelijke zaken wil bemoeien. Algemeen directeur Joost de Wit blijft rustig onder de situatie. "We praten in de winterstop", zegt hij tegen De Gelderlander. "Wij wachten af wat daar uit voortkomt. Wij lopen nu verder nergens op vooruit."

Ook over de rol van Oyf blijft De Wit op de vlakte. "Bij elke club wordt gediscussieerd over voetbal. De commissarissen geven hun mening. Ze geven adviezen. In voetbal zit veel emotie. Maar bij Vitesse zijn de lijnen helder. Henk Fraser bepaalt hier de opstelling. En niemand anders. Marc van Hintum is de technisch directeur (op interim-basis tot juli, red.). En ik beheer de algemene zaken. De rolverdeling staat vast en ik zorg dat hier niemand over de streep gaat."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen