Willem II op volle sterkte tegen RKC: "We moeten door"

18 december 2017, 15:27

Erwin van de Looi laat niets aan het toeval over in aanloop naar de bekerwedstrijd tegen RKC Waalwijk van dinsdagavond. De trainer van Willem II stelt morgen zijn beste elf spelers op en wil koste wat het kost door in de KNVB Beker.

Afgelopen weekend verloor Willem II na een 2-0 voorsprong met 2-3 van PEC Zwolle, maar toch is Van de Looi niet ontevreden. "Als je twaalf kansen creëert tegen de ploeg met op dat moment de minste tegendoelpunten uit de Eredivisie, dan doe je veel dingen goed. Treuren om het resultaat heeft nu geen zin. We moeten en gaan door, morgen wacht RKC", is hij strijdvaardig op de website van De Tricolores.

RKC staat zestiende in de Jupiler League, maar toch neemt Van de Looi de opponent zeer serieus. "RKC hebben we de laatste drie wedstrijden gevolgd. We weten wat we van ze kunnen verwachten.' 'Ervoor zorgen dat we donderdagavond weer in een koker zitten", aldus de coach, die geen beroep kan doen op de tegen PEC uitgevallen Pedro Chirivella. "Pedro is helaas niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Hij heeft wat last van zijn rechterknie. Zijn afwezigheid is jammer, want hij is een belangrijke kracht op ons middenveld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen