[ENGELAND]: Puncheon gearresteerd met wapen op zak

18 december 2017, 20:08   Bijgewerkt: 18 december 2017, 23:07

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Puncheon gearresteerd met wapen op zak

Crystal Palace-speler Jason Puncheon is zondag gearresteerd in een nachtclub. De middenvelder was betrokken bij een vechtpartij en bleek bovendien een pistool op zak te hebben. Hij wordt aangeklaagd wegens wapenbezit, geweldpleging, het verstoren van de openbare orde en het uitlokken van geweld. Puncheon moet op 5 januari voor de rechter verschijnen. Crystal Palace weigert vooralsnog commentaar te leveren op de situatie. (BBC)

- Lanzini hoort twee duels tegen zich eisen na schwalbe

Na Baye Oumar Niasse lijkt er in Engeland opnieuw een speler op basis van beelden geschorst te worden vanwege een schwalbe. Manuel Lanzini van West Ham United heeft twee duels tegen zich horen eisen naar aanleiding van zijn tuimelpartij tegen Stoke City, toen hij in duel ging met Erik Pieters. Lanzini en West Ham hebben nog tot dinsdagavond om protest aan te tekenen tegen dit besluit. (The FA)

- Klap kost Tarkowski drie duels

Burnley draait een topseizoen in de Premier League, maar het dreigt het de komende drie wedstrijden wel zonder sterkhouder James Tarkowski te moeten stellen. De verdediger is voor drie duels geschorst door de FA, nadat hij in het duel met Brighton & Hove Albion Glenn Murray een klap tegen de borst verkocht. Net als Lanzini kan hij tot dinsdagavond in beroep gaan tegen de straf. (The FA)

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen