[ITALIË]: Schorsing Juve-voorzitter opgeheven, boete hoger

18 december 2017, 20:14

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Italië op een rijtje.

- Agnelli niet langer geschorst

Juventus-voorzitter Andrea Agnelli is niet langer geschorst. In hoger beroep werd zijn schorsing van een jaar ingetrokken. Wel werd de boete die hij kreeg verhoogd van 20.000 naar 100.000 euro. Ook de boete van 300.000 euro voor de club, is nu een stuk hoger, namelijk 600.000 euro. Agnelli werd ervan beschuldigd banden te hebben met de maffia in de harde supporterskern van de Oude Dame. Verder moet de zuidkant van het stadion tijdens de eerste thuiswedstrijd (tegen Genoa) van het nieuwe jaar leeg blijven. (FIGC)

- 'Gattuso stond op het punt om ontslag te nemen'

Genaro Gattuso kent nog geen heel gelukkig dienstverband bij AC Milan. Na puntenverlies tegen het tot dat moment nog puntloze Benevento en een dikke nederlaag bij Hellas Verona (voor afgaand aan dat duel negentiende) voelt hij de druk al toenemen. De trainer zou zo woest zijn geweest op zijn ploeg, dat hij op het punt stond om ontslag te nemen. Directeur Marco Fassone heeft hem vervolgens overtuigd toch door te gaan. (Mediaset)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen