[BUITENLAND]: Goal Fer levert Swansea niets op, Betis wint

18 december 2017, 22:53

Ondanks een goal van Leroy Fer is hekkensluiter Swansea City op bezoek bij Everton niet tot een resultaat gekomen. De opgeleefde club uit Liverpool herstelde zich goed na de achterstand en won met 3-1. Hierdoor is het inmiddels opgeklommen naar de negende plek in de Premier League.

- Everton legt ook Swansea over de knie

Tegen de verwachting pakte Swansea na 35 minuten de leiding via Leroy Fer, die uit een hoekschop raak kopte. De bezoekers leken met die voorsprong de rust te houden, maar een strafschop gooide roet in het eten. Wayne Rooney miste nog, maar de rebound viel voor de voeten van Dominic Calvert-Lewin. Na rust werd het 2-1 via een knappe uithaal van Gylfi Sigurdsson. Rooney besliste de wedstrijd even later door dit keer wel te scoren vanaf elf meter. Het is alweer de vierde zege in vijf duels voor The Toffees.

- Málaga doorbreekt malaise niet tegen Betis

Tegen de nummer negentien had Betis een halve helft nodig om op voorsprong te komen. Sergio León schoot de bal langs Roberto. Kort na de pauze besliste Victor Camarasa de wedstrijd door de 2-0 binnen te koppen. Real Betis klimt hierdoor naar het linkerrijtje, terwijl Málaga onderin blijft hangen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen