[BUITENLAND]: Porto wint van Maritimo, Fenerbahçe slaat slag

18 december 2017, 23:53

FC Porto heeft de koppositie in de Liga Sagres weer overgenomen van Sporting Lissabon. Door een 3-1 overwinning op Maritimo hebben beide ploegen nu 39 punten uit vijftien wedstrijden, maar de club uit Porto heeft een beter doelsaldo dan de ploeg van Bas Dost.

- Late zege Porto tegen tien man Maritimo

In de eerste helft ging het niet makkelijk bij Porto tegen de nummer vijf. Dat via Fabio Pacheco de openingstreffer van Diego Reyes ongedaan wist te maken. Pas na een tweede gele kaart voor Joao Gamboa kon Porto definitief afstand nemen. Moussa Marega maakte op slag van rust de 2-1 en zorgde een kwartiertje voor tijd voor de definitieve beslissing. 

- Fenerbahçe rukt op na zege op Karabukspor

In de wetenschap dat aartsrivaal Galatasaray voor het eerst in tijden te achterhalen was, begon Fenerbahçe aan de wedstrijd. Echter duurde het tot in de tweede helft alvorens Mehmet Topal de bal binnenkopte. Een kwartier voor tijd gooide Mathieu Valbuena de wedstrijd in het slot met een fraaie poging die de kruising in krulde. Fener staat nu op doelsaldo boven de aartsrivaal, maar moet nog wel Istanbul BB voor zich dulden. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen