Witsel ziet geen De Bruyne-probleem bij Belgische nationale ploeg

19 december 2017, 08:56   Bijgewerkt: 19 december 2017, 09:18

Axel Witsel is ervan overtuigd dat Kevin De Bruyne zijn optimale rendement gaat halen in de nationale ploeg van België. Volgens de middenvelder is dat bovendien cruciaal voor het succes van de Rode Duivels op het komende WK.

"Bij Manchester City speelt hij alles kapot. Dat deed hij vorig seizoen al en nu bevestigt hij dat. Als we willen presteren op het WK hebben we zo'n Kevin De Bruyne nodig", vertelt Witsel op de RTBF bij het Franstalige voetbalprogramma La Tribune.

Eerder was er nog onrust rondom KdB bij de nationale ploeg van België. Witsel: "Het klopt dat hij bij de nationale ploeg niet altijd op topniveau speelt, maar voor mij is er geen probleem met De Bruyne bij de Rode Duivels. Je moet hem gewoon met rust laten en niet te veel vragen stellen. Op het WK haalt hij zijn beste niveau, daar ben ik zeker van."

Daarom hoopt Witsel dat alles samenvalt bij België, komend jaar in Rusland. "We beseffen dat het waarschijnlijk de laatste keer is dat we iets groots kunnen neerzetten. We zullen er allemaal moeten staan. Eden Hazard én Kevin de Bruyne. Dan kunnen we het halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen