Barto gelooft in nieuwe stunt met SC Cambuur in KNVB Beker

19 december 2017, 10:30

SC Cambuur kan zomaar weer eens voor een verrassing zorgen dit seizoen in de KNVB Beker. Dat denkt aanvaller Martijn Barto althans. Ondanks de onrust van de laatste weken en het ontslag van trainer Marinus Dijkhuizen heeft hij vertrouwen in een goede afloop.

Dinsdagavond staan de Leeuwarders, die vorig jaar doordrongen tot de halve finale en daarin werd uitgeschakeld na strafschoppen door AZ, tegenover amateurclub GVVV. Net als een editie eerder staat niet de trainer die aan het seizoen begon, maar Sipke Hulshoff voor de groep. "Vorig jaar hebben we mooie dingen gedaan. We hopen dit jaar nog iets verder te komen in de beker", aldus Barto in de Leeuwarder Courant.

"Of dat realistisch is weet ik niet, maar bekervoetbal hoeft ook niet altijd realistisch te zijn. Op basis van onze kwaliteiten moeten we van GVVV winnen", vervolgt hij. Over de onrust de laatste weken: "We zullen in de winterstop zeker bij elkaar gaan zitten van: hoe nu verder? We moeten bouwen en meer vastigheden creëren. Maar je kan niet in een paar weken alles veranderen.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen