Lachende Van Polen: "Dan mist die lul hem ook nog"

19 december 2017, 20:36   Bijgewerkt: 19 december 2017, 23:14

Bram van Polen miste vorige week tegen AZ een belangrijke penalty en daarom nam Erik Bakker tegen Willem II en NEC Nijmegen de strafschop. Tegen de Tilburgers scoorde hij nog, maar in de KNVB Beker tegen de ploeg uit Nijmegen liet ook hij het buitenkansje liggen. Wie moet ze nu gaan nemen bij PEC Zwolle?

"Ik wist al dat je hiermee zou beginnen", lacht aanvoerder Bram van Polen voor de camera's van FOX Sports. "Het publiek had wel humor, dat begon meteen mijn naam te scanderen. Ik dacht nog: Bakker schiet hem er alsjeblieft in en dan mist die lul hem ook nog. Boertje (Diederik Boer, red.) begon net ook al: 'Wanneer sta ik bovenaan die lijst?' Maar dat leek ons toch niet zo handig, dan moet hij steeds zo'n eind terug."

Ondanks de gemiste strafschop won PEC met 2-0 en gaat het naar de kwartfinale. "Ik was wel blij dat de 2-0 vroeg in de tweede helft viel. Want een paar spelers van ons waren vermoeid. Ik had zelf ook wat minder fitte beentjes. Uiteindelijk hebben we dik verdiend gewonnen en hadden we misschien wel met meer goals verschil moeten winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen