Atalanta bekert verder na verdiende zege op Sassuolo

20 december 2017 – In navolging van Napoli heeft Atalanta Bergamo zich overtuigend geplaatst voor de kwartfinale van de TIM Cup, beter bekend als de Coppa Italia. De club van onder meer Hans Hateboer en Marten de Roon won in eigen huis met 2-1 verdiend van Sassuolo. De nummer zeven uit de Serie A deed vooral voor rust goede zaken, met treffers van Andreas Cornelius en Rafael Toloí. De Roon speelde de hele wedstrijd, Hateboer keek vanaf de bank toe.

Atalanta bekert verder na verdiende zege op Sassuolo

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Atalanta begon in het eigen Stadio Atleti Azzurri d'Italia fanatiek en kreeg al na zestien minuten loon naar werken. De Deen Cornelius opende de score met nog maar zijn tweede treffer van dit seizoen. Sassuolo, de huidige nummer vijftien van de Serie A, had ook na de openingstreffer weinig in te brengen. Sterker nog, verdediger Rafael Toloí wist na ruim een half uur de ware krachtsverhoudingen met de verdiende 2-0 op het scorebord te zetten.

In een tamelijk matte tweede helft consolideerde Atalanta de voorsprong vooral. De thuisclub stichtte nog maar weinig gevaar meer en werd daar in de slotfase bijna voor gestraft. Een kwartier voor tijd promoveerde de eerder trefzekere Toloí namelijk een Sassuolo-aanval tot de aansluitingstreffer. Maar verder dan dit eigen doelpunt liet Atalanta het, ondanks een late rode kaart van Jasmin Kurtic, niet komen. De club van Hateboer en De Roon is daarmee, na Napoli, als tweede club van deze week verzekerd van de kwartfinale.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd