[ENGELAND] Speler gaat Swansea coachen, Defoe uit roulatie

21 december 2017, 13:12

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

– Britton op de bank bij Swansea

Omdat Paul Clement deze week ontslagen werd bij Swansea City, moet de club uit Wales op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De verwachting is dat er snel een nieuwe hoofdtrainer voor de groep zal staan, maar tot die tijd neemt Leon Britton de honneurs waar. De routinier was de afgelopen tijd al speler/trainer en zal nu dus tijdelijk op eigen benen moeten staan. Bij het duel met Crystal Palace zit hij als verantwoordelijke op de bank. (Clubwebsite)

– Defoe kampt met blessureleed

Slecht nieuws voor AFC Bournemouth. Spits Jermain Defoe heeft in de wedstrijd tegen Chelsea een enkelblessure opgelopen en kan de komende weken, die in Engeland razend druk zijn, niet in actie komen. Dat heeft trainer Eddie Howe bevestigd. "Dit is een zware klap", reageert de coach van Bournemouth. (Clubwebsite)

Burnley drie duels zonder centrumverdediger

Burnley moet het drie weken stellen zonder James Tarkowski. De vaste waarde in het centrum van de defensie is geschorst vanwege de ruzie die hij afgelopen weekend had met Glenn Murray van Brighton & Hove Albion. Burnley is in beroep gegaan tegen de straf, maar dat heeft niet opgeleverd. (Clubwebsite) 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen