Molenaar wijst veld aan als schuldige voor zwak Roda JC

21 december 2017, 21:40

Robert Molenaar kraakt het veld van VVSB. 'Zijn' Roda JC boekte donderdagavond in de KNVB Beker een moeizame zege op de tweede divisionist (0-1). Daarmee is ook alles gezegd, want het was ondermaats wat de Limburgers lieten zien. Volgens Molenaar was de ondergrond in Noordwijkerhout daar mede debet aan.

"Dit soort velden zit tegen competitievervalsing aan", zegt Molenaar tegen FOX Sports. "Je kunt er bijna niet op combineren. Tegen amateurs moeten we het daar wel van hebben. Na rust maken we een uitstekende goal en houden we het daarna schoon. We hebben gedaan wat we moesten doen. We zijn door, en daar gaat het uiteindelijk om."

Volgens Molenaar viel het op de grasmat van VVSB niet mee om de bal naar de juiste kleur te spelen. "Ik weet niet of je het wel eens hebt geprobeerd. Ik daag je uit", zegt hij tegen de verslaggeefster. "Er loopt ook nog een stuk of elf spelers die dat probeert te voorkomen in een kleine ruimte, en op een slecht veld. Dat accepteren we, want dit wisten we van tevoren. Van deze wedstrijd gaan we niet zoveel meenemen. Ik vind dat de spelers uitstekend werk hebben geleverd en ze het met tien man goed vol hebben gehouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen