Kramer eet broodje kroket in rust: vrijdag volgt gesprek

21 december 2017, 23:09

Michiel Kramer is in de rust van het bekerduel Feyenoord - Heracles Almelo (3-1) met een broodje kroket in zijn mond gespot. Dit dreigt een staartje te krijgen. De spits is bij Feyenoord verder op een zijspoor beland nadat Dylan Vente hem ook voorbij is in de pikorde.

De etende Kramer was duidelijk op beelden te zien. Het ging daadwerkelijk om een broodje kroket. "Ik heb het meegekregen in de kleedkamer", zegt Van Bronckhorst tegen FOX Sports. "We zullen hier morgen verder op ingaan met Michiel. Een broodje kroket is af en toe lekker. Maar dit kan niet, dat lijkt me vanzelfsprekend."

Positiever was de 3-1 bekerzege van Feyenoord. De openingsfase van de landskampioen was sterk, daarna zakten de Rotterdammers weg. "We scoorden twee keer, dat hadden er meer moeten zijn. De goal van Heracles valt uit het niets. Je ziet dat het vertrouwen minder wordt, terwijl je zo goed speelt. Het doelpunt moet eigenlijk niets uitmaken, maar dat doet het wel. We hebben het niveau van de eerste minuten niet meer gehaald."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen