Van Polen blijft PEC Zwolle trouw: "Dit is mijn club"

22 december 2017, 12:12

Cultuurbewaker Bram van Polen blijft PEC Zwolle trouw. Het contract van het kind van de club is vrijdag opengebroken en verlengd, met de huidige nummer vier van de Eredivisie op de eigen website. Hij staat daardoor nu tot 2020 onder contract in Overijssel.

Van Polen debuteerde in 2007 in het profvoetbal bij PEC en beleefde geweldige jaren in Zwolle. Hij werd kampioen van de Jupiler League, won de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal en kwam uit in de Europa League-voorronde. "Hier ben ik zeer blij mee! PEC Zwolle is mijn club, ik speel er al mijn hele leven en voel mij hier thuis", reageert hij op de clubwebsite. "Het is mooi om onderdeel uit te maken van de ontwikkeling en met de club mee te groeien. De komende jaren hoop ik van waarde te blijven en hier nog vele mooie momenten mee te maken."

Technisch directeur Gerard Nijkamp is eveneens tevreden. "Met de contractverlenging van Bram ben ik zeer content. Het is in het huidige voetballandschap uniek dat een speler zijn gehele carrière voor één club speelt. Bram is naast een meer dan verdienstelijke verdediger, ook in zijn rol als aanvoerder binnen en buiten de lijnen belangrijk voor het team. Het doet me dan ook goed, hem binnenboord te houden en voor langere tijd aan onze club te binden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen