Van de Looi ziet ontslag van Keizer niet per se als voordeel

22 december 2017, 15:18

Of het ontslag van Marcel Keizer gunstig of ongunstig is voor Willem II zondagmiddag in de Eredivisie, durft trainer Erwin van de Looi niet te zeggen. De oefenmeester wil in elk geval beter presteren dan eerder tegen een team uit de traditionele top-drie. Dat moet hij echter wel doen zonder schutter Bartholomew Ogbeche, die kampt met hamstringklachten.

"Maar die schade lijkt mee te vallen. Ogbeche zal Ajax missen, maar we hopen dat hij tijdens het trainingskamp in Portugal weer fit raakt", aldus Van de Looi op de clubsite. Ook Pedro Chirivella ontbreekt tegen Ajax. De middenvelder heeft lichte knieklachten. Asumah Abubakar-Ankra (kuit), Etien Velikonja (knie) en Jordens Peters (knie) zijn ook niet van de partij.

Dat opponent Ajax vrijdag onverwacht Marcel Keizer de laan uitstuurde, ziet de coach niet per se als voordeel. "Dat zullen we zondag rond kwart over vier wel zien. Ik vind het in ieder geval een verrassende wending en het is moeilijk te zeggen of Michael Reiziger wel of geen omzettingen gaat doen."

Over de bekerloting (Roda JC, thuis) is de coach wel te spreken. "Het is gunstig dat we geen topclub hebben geloot en ook nog eens thuis spelen. Maar het mag duidelijk zijn dat we in deze fase van het toernooi geen enkele tegenstander mogen onderschatten."

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen