Kramer op weg naar uitgang bij Feyenoord na incident

22 december 2017, 15:41

Spits Michiel Kramer kan uitkijken naar een nieuwe club. Trainer Giovanni van Bronckhorst denkt dat er ruimte is voor een snel afscheid van de aanvaller. "Dat weet hij ook, we gaan kijken of het in januari lukt", aldus de trainer.

Tijdens de wekelijkse persconferentie ging de coach in op het incident met het broodje kroket. "Ik begrijp het niet. Hij dacht niet na, zei hij. Weet je, Michiel is een goed mens, fijn om mee te werken. We hebben ook gebotst met elkaar, over zijn arbeid en acties die hij maakt. Maar zo'n actie rijmt niet met hoe ik topsport zie. Dit willen we niet uitstralen als club."

Talenten

Verder ging Van Bronckhorst in op de grote talenten van Feyenoord (Dylan Vente en Tyrell Malacia). "Ze zitten niet voor niets al dit seizoen bij de selectie. Beiden zijn het spelers met een toekomst. Talenten van de club. Hoe ze zich nu ontwikkelen, zullen ze in de toekomst basisspelers worden. Dat is wat we willen. Zij blijven dan ook bij de selectie na de winterstop."

In het duel met Roda JC van komend weekend zullen ook zij weer tot de selectie van de Rotterdammers behoren. Datzelfde geldt voor Steven Berghuis, die ondanks een tik in de eindfase tegen Heracles Almelo fit genoeg is. Karim El Ahmadi en Jeremiah St. Juste zijn nog twijfelgevallen, terwijl de al langer geblesseerden Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden, Ridgeciano Haps en Miquel Nelom zijn niet inzetbaar. Ook de disciplinair gestrafte Michiel Kramer behoort niet tot de wedstrijdselectie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen