Reiziger verrast: "Maar dit doe je voor de club"

22 december 2017, 20:09

Michael Reiziger neemt zondag tijdens het duel van Ajax met Willem II de plek in van Marcel Keizer. Voor de trainer van Jong Ajax kwam het ontslag van Keizer als een verrassing en hij heeft de spelers van het eerste elftal dan ook nog niet gesproken.

Ajax maakte donderdag bekend dat Keizer, Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp op non-actief werden gesteld. "Ik zat thuis, maar werd gebeld om toch nog naar De Toekomst te komen. Daar werd het nieuws meegedeeld", blikt Reiziger terug in gesprek met Ajax TV. Voor de interim-trainer ging de blik nog niet gelijk op het duel met Willem II. "Ik was eerst nog bezig met het verwerken van het nieuws. Maar natuurlijk doe je dit ook voor de club."

"Het is voor mij geen leuke omstandigheid, waaronder ik trainer van Ajax 1 ben. We gaan er alles aan doen om de wedstrijd te winnen", vervolgt Reiziger, die nog geen contact had met de spelersgroep. "Dat komt zaterdag. Voor mij was het een drukke middag. We hebben de beelden van de tegenstander doorgenomen, wat wij ertegenover gaan stellen en wat er allemaal kan gebeuren. Dat we niet voor verrassingen komen te staan."

Reiziger zegt verder voor komende zondag niet veel dingen aan te gaan passen. "We hebben maar één opdracht en dat is winnen. De laatste weken was er een stijgende lijn, dus dat verwacht ik ook deze wedstrijd. Ik ga niet heel veel dingen veranderen. Ik heb er een goed gevoel over dat we de wedstrijd positief af gaan sluiten. Dat ga ik ook overbrengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen