Sterke comeback van Arsenal tegen Liverpool

23 december 2017, 09:11

Arsenal en Liverpool hebben de punten vrijdagavond gedeeld. In een spectaculair duel werd het uiteindelijk 3-3. Arsenal vocht zich in vijf minuten tijd van een 0-2 achterstand naar een 3-2 voorsprong. Uiteindelijk zorgde Roberto Firmino ervoor dat Liverpool nog wel een punt mee kon nemen.

Philippe Coutinho zorgde ervoor dat Liverpool bij rust op een 0-1 voorsprong stond, maar de bezoekers mochten zichzelf verwijten dat die score niet hoger opliep. Mohamed Salah kreeg een goede kans waarbij hij alleen op Petr Cech af liep, maar miste. Ook Roberto Firmino had de 0-2 op zijn schoen. Enkele minuten na rust was het vervolgens wel raak voor Liverpool. Salah had het vizier nu wel op scherp staan en maakte zijn vijftiende competitietreffer.

Arsenal vocht zich binnen drie minuten terug in de wedstrijd. Na slecht verdedigen van Gómez was het Alexis Sánchez die de aansluitingstreffer binnenkopte. De thuisploeg zette de comeback voort en een afstandsschot van Granit Xhaka betekende de 2-2. Binnen vijf minuten tijd boog Arsenal de achterstand om naar een voorsprong. Met nog iets meer dan een uur te spelen tekende Mesut Özil voor de 3-2.

Liverpool ging daarna snel op zoek naar de gelijkmaker. Sadio Mané was er dichtbij, maar zag zijn schot naast gaan. De 3-3 viel nog wel. Na goed voorbereidend werd van Emre Can was het Firmino die scoorde. Jürgen Klopp bracht een kwartier voor tijd nog Georginio Wijnaldum in het veld, maar doelpunten bleven in het laatste kwart van de wedstrijd uit.

Het verschil tussen Liverpool en Arsenal blijft door het gelijkspel één punt. Liverpool is de huidige nummer vier in de Premier League terwijl Arsenal vijfde staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen